Vrijeverhuur.nl

Woning Sollicitatie

Wij zijn de enige organisatie in Nederland die middels woning sollicitatie het hele traject van adverteren, zoeken en reageren op huurwoningen uit uw handen neemt.
Er zijn vele websites waar u dagelijks kunt zoeken naar woonruimte, maar de ervaring leert dat u bijna altijd te laat bent met reageren om een kans te maken op die ene geschikte huurwoning.

Wij zoeken niet alleen naar uw toekomstige huurwoning, maar reageren ook meteen voor u op het gevonden aanbod. U kunt namelijk zelf niet de hele dag bezig zijn met het zoeken naar en reageren op al het woningaanbod. Wij doen dat wel!

Iedere keer als wij een passende woningaanbieding voor u hebben gevonden, reageren we meteen op die advertentie. Op een professionele manier wordt uw profiel, met uw contactgegevens, gepresenteerd aan de verhuurder.

Reactie overzicht

Alle reacties worden overzichtelijk in uw account bijgehouden, zodat u op de hoogte blijft op welke objecten wij voor u al gereageerd hebben en zodat u weet waarover het gaat als een verhuurder contact met u opneemt.

Met de woning sollicitatie dienst van VrijeVerhuur.nl, wordt er dagelijks voor u naar een passende woning gezocht, zonder dat u daarvan enige mate van stress ondervindt.

Met uw aanmelding gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.