Vrijeverhuur.nl

Wij zoeken voor U

U hoeft zelf niet meer te zoeken. Ons team zoekt dagelijks voor U en reageren voor u. Wij zoeken op het internet, in kranten en bij makelaars en uit uw naam reageren wij op al het woningaanbod dat voldoet aan uw zoekopdracht.

Er wordt tegenwoordig zoveel woonruimte op het internet gezocht en aangeboden, waardoor u als woningzoekende snel gefrustreerd kunt raken omdat het merendeel van het aanbod reeds verouderd is en dus al is verhuurd.
Ook ontstaat er veel onduidelijkheid doordat commerciële bureaus zeer aantrekkelijke woningaanbiedingen adverteren, enkel en alleen om u een dienst te verkopen.

Wij reageren voor U

Door gebruik te maken van de dienst van Vrijeverhuur, doen wij het zoekwerk, reageren wij meteen voor u en middels de rechtstreekse uitnodigingen van de verhuurders wordt het oude woningaanbod automatisch gefilterd.
Wanneer u een rechtstreekse uitnodiging ontvangt van de verhuurder, weet u zeker dat de woonruimte nog beschikbaar is, maar nog belangrijker, de verhuurder toont ook interesse in ú.

De kosten voor deze dienstverlening bedragen €12,50 per maand en zijn per direct stop te zetten wanneer u dat wenst. Het is ook mogelijk om in meerdere steden tegelijk te laten zoeken. Hieraan zijn wel extra kosten verbonden, deze bedragen €5 p.m. per extra zoekopdracht. U betaalt aan ons geen bemiddelingskosten!
Wij bemiddelen ook niet, wij dragen u voor bij de verhuurder. De overige zaken handelt u rechtstreeks af met de verhurende partij.

Met uw aanmelding gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.