Vrijeverhuur.nl

Disclaimer

De website www.vrijeverhuur.nl is met uiterste zorgvuldigheid samengesteld. Vrijeverhuur kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verouderde inhoud of onjuistheden op deze website. Alle informatie op deze website is eigendom van Vrijeverhuur. Ongeoorloofd gebruik van enig materiaal van deze website vormt een inbreuk op het copyright en de overige rechten van Vrijeverhuur. Behoudens schriftelijke toestemming van Vrijeverhuur is het niet toegestaan gebruik te maken, op welke wijze dan ook, van de op deze website afgebeelde gegevens, waaronder inbegrepen teksten, foto's, illustraties, handelsnamen en logo's. Het is de gebruiker of bezoeker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Vrijeverhuur.

Aansprakelijkheid

Vrijeverhuur is niet aansprakelijk voor directe of indirecte gevolgschade van advertenties, woningaanbod en overige content op www.vrijeverhuur.nl of directe of indirecte schade voortkomende uit verzonden e-mail berichten door Vrijeverhuur. Vrijeverhuur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid betreffende transacties voorkomende uit het reageren voor onze leden naar verhuurders en het voordragen van onze leden bij verhuurders.
Vrijeverhuur geeft geen garantie op enig resultaat. Vrijeverhuur heeft het recht zonder voorafgaande mededeling de inhoud van deze website te wijzigen. Vrijeverhuur aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor gevolgschade voortkomende uit eventuele downtime van deze website.

Bemiddeling

Vrijeverhuur beperkt haar werkzaamheden tot het zoeken van woonruimte voor de woningzoekende en reageert uit zijn of haar naam. Vrijeverhuur biedt geen woningen van derden aan aan haar leden. Onze werkzaamheden richten zich volledig op de wensen van de woningzoekende en dragen bij aan de effectiviteit en efficiency bij het vinden van gepaste woonruimte.

Link verwijzingen

Verwijzingen naar externe websites die niet door Vrijeverhuur worden onderhouden zijn alleen ter informatie van de bezoekers van www.vrijeverhuur.nl Vrijeverhuur kan niet instaan voor de inhoud, het functioneren en de kwaliteit van producten of diensten die door externe websites worden aangeboden of gepromoot. Vrijeverhuur aanvaart geen enkele aansprakelijkheid voor websites die niet door Vrijeverhuur worden onderhouden.

Door gebruik te maken van de dienstverlening die wij u bieden via de website www.vrijeverhuur.nl gaat u akkoord met onze Algemene VoorwaardenMet uw aanmelding gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.