Vrijeverhuur.nl

Hoe werkt het?

U geeft ons een zoekopdracht door uw woonwensen en eisen te kennen te geven middels het aanmeldformulier op onze website. Hierna maakt u een profiel aan met persoonlijke informatie, eventueel een foto en een presentatietekst, waardoor de verhuurder een beeld krijgt van u, als zijn toekomstige huurder of huurster.

Wij zoeken op dagelijkse basis naar woonruimte die voldoet aan de selectiecriteria in uw zoekopdracht. Wanneer wij passend aanbod vinden reageren wij, uit uw naam en dragen u voor aan de verhuurder. De verhurende partij kan u dan uitnodigen voor een bezichtiging.

Bij een actieve account worden alle reacties overzichtelijk weergegeven in het beheermenu van uw account. Wanneer u door de verhuurder wordt uitgenodigd voor een bezichtiging, ontvangt u die uitnodiging van de verhuurder rechtstreeks per e-mail.

Waarom?

Er wordt tegenwoordig zoveel woonruimte op het internet gezocht en aangeboden, waardoor u als woningzoekende snel gefrustreerd kunt raken doordat het merendeel van het aanbod verouderd is en dus al is verhuurd. Ook ontstaat er veel onduidelijkheid doordat commerciële bureaus aantrekkelijke woningaanbiedingen adverteren, enkel en alleen om u een dienst te verkopen.

Door gebruik te maken van de dienst van Vrijeverhuur, doen wij het zoekwerk, reageren wij meteen voor u en middels een speciale tool wordt het oude woningaanbod dat reeds is verhuurd automatisch gefilterd. Wanneer u een rechtstreekse uitnodiging ontvangt van de verhuurder, weet u zeker dat de woonruimte nog beschikbaar is, maar nog belangrijker, de verhuurder toont ook interesse in u.

In de praktijk is gebleken dat onze werkwijze niet alleen voor woningzoekenden uniek is, maar tevens zeer wordt gewaardeerd door verhuurders. Wij reageren voor de woningzoekende met een professioneel profiel en zo krijgt de verhuurder een overzichtelijk beeld van de woningzoekende met de juiste profielinformatie, die voor verhuurders van belang is.

Hoe snel? Ook Vrijeverhuur is afhankelijk van het aanbod uit de markt. Wij hebben echter een serviceteam die de hele dag zoekt naar geschikt woningaanbod voor onze leden. Wij zoeken naar aanbod van particulieren, beherende bedrijven, makelaars etc.

Het is voor u niet wensbaar zelf de hele dag te zoeken naar woningaanbod. Om zo min mogelijk tijd te laten verstrijken tussen het vinden van de passende woonruimte en het tonen van uw blijk van interesse in de woonruimte, reageren wij ook meteen voor u.

Ook wij kunnen geen garanties afgeven, maar maken onze inspanningsverplichting meer dan waar. In de laatste 6 maanden hebben verhuurders in totaal al meer dan 15.000 uitnodigingen verstuurt naar onze leden.

Wat kost het?

In beginsel is de dienst geheel gratis en kunt u een goed beeld krijgen van wat u mag verwachten. Wilt u dat wij u ook daadwerkelijk voordragen bij de verhuurder, dan kunt u het account activeren. De kosten voor een actieve account bedragen €12,50 per maand en zijn per direct stop te zetten wanneer u dat wenst. U betaalt aan ons geen bemiddelingskosten! Wij bemiddelen ook niet, wij dragen u voor bij de verhuurder. De overige zaken handelt u rechtstreeks af met de verhurende partij.

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij zoeken naar woningaanbod dat voldoet aan uw zoekopdracht. Dit doen wij door dagelijks een ruime selectie websites te doorzoeken. Hierbij moet u denken aan advertentie sites, makelaars websites, commerciële woningsites, etc.

Nadat wij passende woonruimte vinden, reageren wij meteen uit uw naam; de verhuurder wordt op de hoogte gebracht van uw interesse. Hij kan u dan aan de hand van uw profiel informatie uitnodigen voor een bezichtiging. Wanneer u wordt uitgenodigd ontvangt u een email en kunt u de verdere gang van zaken rechtstreeks met hem bespreken.

Onze reacties zijn geen garantie voor een uitnodiging van een verhuurder. Het is van groot belang dat u uzelf goed presenteert op uw profiel. Verhuurders kunnen hun toekomstige huurders namelijk selecteren op basis van de profiel informatie.

Vrijeverhuur bemiddelt niet voor de verhuurder. Onze werkzaamheden richten zich volledig op de wensen van de woningzoekende en dragen bij aan de effectiviteit en efficiency bij het vinden van gepaste woonruimte.

Met uw aanmelding gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.