Vrijeverhuur.nl

Huurwoningen Nijmegen

Nijmegen is een stad met een lange historie. Een historie die nog steeds terug te zien is in het prachtige historische centrum van de stad. Wandel door het oude centrum en ontdek de unieke winkeltjes die door de stad gelegen zijn. In de binnenstad bruist het hele jaar door. Er zijn diverse uitgaansgelegenheden waar u kan stappen of genieten van een gezellig terrasje. Als u hier een appartement zoekt dan is de kans groot dat u in een monumentaal pand terecht komt. Nijmegen zit namelijk vol met monumentale panden waar u kan genieten van een prachtig uitzicht rond de stad. Wat veel mensen niet weten is dat Nijmegen ook een hele groene stad is. In de stad zelf wordt er veel aandacht besteed aan het planten van groen. Daarnaast wordt er bijgedragen aan het groen tussen Nijmegen en Arnhem in. Diverse natuurgebieden zijn op fietsafstand bereikbaar vanuit uw eigen huurwoning in Nijmegen. De stad is zelfs zo groen dat er een speciaal handboek is voor hoeveel groen er minimaal in de stad moet zijn. Als u een woning zoekt dan weet u in ieder geval dat u het gevoel van een echte stad kan combineren met groen.

Huurwoning in Nijmegen

Een huurwoning zoeken in Nijmegen kan in de gezellige binnenstad of de wijken hieromheen. Binnen de selectie huurwoningen vindt u diverse monumentale woningen waar u plaats kan nemen in het glas in lood raam. Geniet van het uitzicht over de binnenstad of bewonder de wonderlijke groene omgeving waar u in woont. In het centrum komt u vooral veel appartementen of studio’s tegen. Als u buiten het centrum gaat zoeken dan vindt u jaren dertig eengezinswoningen. Een populaire woonwijk ligt net buiten het centrum. Ondanks dat de wijk buiten het centrum is liggen sommige huurwoningen Nijmegen op loopafstand van het centrum. We hebben het hier over de populaire wijk Nijmegen Oost. De kans is alleen groot dat u hier lastig een woning kan vinden of tegen een hogere prijs dan het centrum. De wijk is namelijk enorm populair en iedereen wil hier graag een huis huren in Nijmegen. Ruim opgezette eengezinswoningen zijn te vinden in de wijk Dukenburg. Hier vindt u tegen een betaalbare prijs complete eengezinswoningen. De prijs is hier net zo hoog als in het centrum van de stad. Hier verblijft u in een groene omgeving en op fietsafstand van grote natuurgebieden. Wonen in Nijmegen kan zo heerlijk in één van de groene wijken van de stad.

Huurprijs in Nijmegen

De huurprijs in Nijmegen ligt een stuk lager vergeleken met de randstad. In het centrum en de gewilde wijken vliegen de huizen nog weleens weg voor de hoofdprijs. Als u iets buiten het centrum gaat kijken in een wijk als Dukenburg dan betaalt u een stuk minder. Daarbij krijgt u ook nog eens een ruime eengezinswoning voor de prijs van een appartement. Als we buiten het centrum kijken dan is een huurwoning in Nijmegen voordeliger dan in andere grote steden.

Met uw aanmelding gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden en het Privacybeleid.